1. Nem csak új házakat lehet építeni, sokszor egyszerűbb a meglévő családi házat átalakítani az új építtetői igényeknek megfelelően. Felnőttek a gyerekek, odaköltözik egy idős szülő, vagy egyszerűen csak jobb beosztású, tágasabb és világosabb terekre lenne szükség?

Ilyen esetekben egy pontos felmérési tervet készítünk a meglévő házról, és a család aktuális igényeinek megfelelően megtervezzük az átalakítást. Ez nagyon változatos lehet, néhány válaszfal áthelyezésétől a teljes tetőforma megváltoztatásáig, de akár födémek kibontásáig és lépcsőházak áthelyezéséig. Családi ház szinten nincs megoldhatatlan statikai probléma, és még a leglehetetlenebb alaprajzból is ki tudjuk hozni a legjobbat.

A másik lehetőség a meglévő családi ház bővítése, melynek során akár a többszörösére nőhet a ház mérete mind alapterületben, mind emelet- vagy tetőtér-rááépítésben. Hadd jegyezzük meg azonban, hogy ilyen esetekben sokszor olcsóbb, egyszerűbb és kevesebb kötöttséget jelent a ház elbontása és egy új építésű családi ház tervezése.

 

Legtöbbször meg tudjuk oldani a több ütemben történő építkezést is, hogy a ház valamelyik részében folyamatosan bent tudjanak lakni az építkezés ideje alatt is.

Árajánlatkérés!