Bemutatkozás:

„Legyen szó szobafestésről vagy komplett társasház építéséről számunkra minden munka elvégzése a precizítást és a megelégedettséget tükrözi a megrendelőink szemében“

Tapasztalat, megbízhatóság, minőség és kreativitás: talán így lehetne a legtömörebben összefoglalni az építőipari kivitelezés iránt érzett szenvedélyünk lényegét.

Cégünk, a Steril Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő, elégedett megrendelőkkel büszkélkedő építőipari és ipari takarítással foglalkozó vállalkozás, amely 14 éve képviseli a tisztességes vállalkozói szemléletet és átfogó építőipari szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek.

Megrendeléseink többségét építőipari fővállalkozóként és generál-kivitelezőként teljesítjük a teljes körű építés, átalakítás és felújítás területén. Ehhez megbízható hátteret biztosítanak lendületes csapatunk tagjai: tapasztalt szakembereink, műszaki vezetőink, alkalmazottaink, valamint a stabil alvállalkozói kör.

A kollégák legfontosabb mozgatórugója az elkötelezettség, a felelősségtudat, a csapatszellem és a jó munkabírás. A kihívásokkal teli munka elismeréseként a társaság folyamatos szakmai tréningekkel segíti fejlődésüket,

A hagyományos építési technológiák alkalmazása mellett az igényekhez igazodó speciális, modern technológiák alkalmazásával, folyamatos frissítésével a piacon versenytársaink előtt kívánunk járni.

Minőségi szolgáltatásaink színvonalát emeli megbízható  pénzügyi hátterünk stabilitása, minőségirányítási rendszerünk sikeres működtetése,színvonalas anyagok és gépek használata.

Cégünk nem áll végelszámolás alatt, ellene csőd- illetve felszámolási eljárás nincs folyamatban, köztartozásai nincsenek,dolgozóink létszáma 25 fő,megelégedettségüket az is mutatja hogy eddig nem történt felmondás a cégünknél.

Tekintse meg Szolgáltatásainkat