Elsősorban száraz esztrich beton kivitelezésével foglalkozunk. Úsztatott estrich beton, valamint garázsokban ipari beton kivitelezését is el tudják készíteni esztrich betonos munkatársaink,illetve födém zsaluzást,koszorú öntést a kőműves kollégáink végzik el.
A kézi glettelésnél egy kis kézi simítóval, körkörös mozdulatokkal erősítik az esztrich beton felületét.
A gépi estrich simításánál ugyanezt az esztrich beton felületén egy géppel végezzük egyéb kellősítő anyag hozzá adásával.
Az esztrich betonozás ára sóderes anyagból történik.

A betonozandó felület: Szerelő beton, felújítás esetén homok, salak … stb. Bármely terület előkészítésénél a cél az egyforma vastag beton kialakítása (egyforma kötés, egyforma száradás, minimális zsugorodási tényező). Felújításnál tükrözésekkel, új építésnél szigetelőanyag különböző vastagságával lehet korrigálni. A tükrözés után, illetve a szerelő betonon a többi szakipar csőrendszerei (villanyszerelés, gépészet) kerülnek előkészítésre. Itt nem javasoljuk a csövek egymás fölött való kivitelezését. Amennyiben ez nem megoldható, akkor szint alá szükséges a vésése. Fontos falhornyokba való besüllyesztése, csövek rögzítése vízszintes, függőleges felületen (gipsz, hilti szalag, vízszigetelésen a víz szigetelés anyagból csíkokra felvágása után melegítéssel).
Nem falsíkban elhelyezett csövek felállásánál egy betonvas rögzítését javasoljuk a csövek elmozdulása ellen (jövendőbeli gipszkarton).

Árajánlatkérés!