Ácsszerkezeteinket fűrészelt anyagból készítjük, melyeket a fatelepen mártási technológiával gomba, rovarölő, égéskésleltető anyaggal kezelnek.
A faszerkezet kialakításakor a megrendelő igényeit és a statikai szempontokat vesszük figyelembe.
A kivitelezés során használt ács és tetőfedő eszköz és gépparkunk biztosítja munkáink pontosságát
/szintező műszer, ipari és kézi gyalu, ipari és kézi körfűrész, felsőmaró, láncfűrész, kézi szerszámok/.

 

DSC_0190_small DSC_0192_small DSC_0318_small DSC_0084_small
Tetőfedés készítése

Tetőfedés készítését a gyártók előírásai szerint végezzük, különös figyelemmel az esztétikai és a műszaki szempontokra. Egy tető attól, hogy szép, még koránt sem biztos, hogy működőképes. A tetőfedés nem egy anyagot, hanem egy komplett rendszert jelent. A tetőfedés során különösen ügyelni kell a csomópontok megfelelő kialakítására, hogy azok mind a vízelvezetési, mind a szellőztetési szabályoknak megfeleljenek. A tető működőképességét a szakszerűen beépített tetőfedő rendszerelemek nagyban befolyásolják.
Ha egy tetőben a tervező által meghatározott íveken kívűl egyéb egyenetlenségek /görbe cserépsor, ferde kúpozás/ vannak, az sem esztétikai, sem műszaki szempontból nem elfogadható.

 

 

Hőszigetelés készítése

A jól kivitelezett tetőhőszigeteléssel jelentős energiákat /fűtés, hűtés/ takaríthat meg.
Tetőtérbeépítés esetén az alaphőszigetelés mennyisége minimum 15+5 cm. Kivitelezéseink során az általánosan használt szarufaméret /10*15 cm/ teljes magasságát hőszigeteljük /pl. Rockwool Delta Rock, vagy Thermofloc/, és a belső oldalon keresztben további 5 cm vastagságú hőszigetelő anyagot /pl. Rockwool Multirock/ helyezünk el.

Lég és párafékező réteg kialakítása

A tetőtéri hőszigetelés és a ácsszerkezet védelme érdekében a belső burkolat alá lég és párafékező réteg kialakítása szükséges.
Belső burkolás kialakítása

A gipszkartonozás elkészítését a gyártók /Rigips, Knauf/ által előírt módon és minőségben végezzük, figyelembe véve, hogy az elkészített szerkezet minden szempontból szabályos legyen /vízszintes, egyenes, sík, szabályos ív/. Mindez természetesen a faburkolás készítésére is vonatkozik.
Árajánlatkérés!